Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2006

Αδρεναλίνη στα Ύψη

Μιας και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν ήτανε αρκετά
είπα να προκαλέσω και λίγο την τύχη μου ...

Πρώτη μέρα της άνοιξης σήμερα, το καρναβάλι στα high του και για να το γιορτάσουμε είχαμε κανονίσει ένα “μικρό” εταιρικό masque παρτάκι. Καλεσμένοι ... γύρω στους χίλιους εξακόσιους!!! Πόσους πραγματικά περιμέναμε ... ευτυχώς γύρω στους τριακόσιους.

Η ώρα να έχει πάει οχτώ και μισή και εγώ να κοιμάμαι όρθιος. Μην έχοντας κοιμηθεί ένα λεπτό το περασμένο βράδυ, χωρίς μία μπουκιά στο στόμα όλη μέρα από καθαρή βλακεία μου, ήμουνα έτοιμος να παραδώσω το πνεύμα. Αλλά με χίλιους εξακόσιους καλεσμένους ... φοράς το καλύτερο σου χαμόγελο και με μερικές γαργάρες Listerine είσαι έτοιμος για μια βραδιά γεμάτη μπλα μπλα ή όπως επιστημονικά αποκαλείται μία βραδιά δημοσίων σχέσεων!

Και εκεί που έκανα τις γαργάρες μου, έρχεται ο Βαγγέλης ο chef έντρομος. “κ. Ανδρέα ... η sangria έχει ημερομηνία λήξεως το Μάη του 2000!” Φτύνω το Listerine και με κοιμισμένο ύφος του λέω “κ. Βαγγέλη ... μήπως δεν είδατε καλά το μηδέν και είναι οχτώ; Ούτος η άλλος κρασάκι είναι, τι θα πάθει; Θα έχει ωριμάσει λίγο παραπάνω!”

Αμ δε! Η ωρίμανση είχε πετύχει μόνο στο άρωμα που πλέον θύμιζε τη θεία κοινωνία. Το χρώμα ... ένα βαθύ κοκκινωπό μπορντό που μόνο σε τοίχους κυριλέ μπουρδέλων βλέπεις. Τώρα γιατί γνωρίζω τις εικαστικές παρεμβάσεις στα κυριλέ μπουρδέλα είναι μία άλλη ιστορία που δεν είναι της παρούσης. Όσο για την γεύση ... ήταν σαν να έγλυφες σκουριά με ξύδι! Μιλάμε για φοβερή επιτυχία!

- Πόσα λίτρα έχουμε;
- Εκατό
.
- Τι άλλο έχουμε να πιούμε;
- Η πρόσκληση έγραφε
sangria και finger food. Δεν έχουμε τίποτα άλλο.
- Α! Σε πόση ώρα έρχονται οι καλεσμένοι;
- Σε μία.
- Σε πόση ώρα κλείνουν τα
super market;
- Σε μισή!
-
A! Ίσως θα έπρεπε να τρέξουμε.
- Ίσως.
. . . σιγή πέντε δευτερολέπτων ...
- Τρέέέέέέέέέέέέέχα

Το τι τελικά μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος υπό πίεση είναι αξιοθαύμαστο και πιστεύω ότι μια μέρα οι επιστήμονες θα έπρεπε να μελετήσουν σοβαρά την περίπτωσή μας. Πέντε μασκαράδες, πέντε αμάξια, πέντε κινητά, πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις. Όλοι προς αναζήτηση όλων των αποθεμάτων sangria της περιοχής! Ένας γιατρός, μία νοσοκόμα, ένας νεράιδος, ένας ναυαγός και ένας chef. Μόνο ο τελευταίος ήτανε ντυμένος με τα ρούχα του!

Το τηλέφωνο να χτυπά ασταμάτητα.
- Βρήκα 5 λίτρα...
- Βρήκα 10...
- Δεν φτάνουν, βρες και άλλα!
- Δεν έχω λεφτά!
- Βάλτα στην κάρτα σου!
- Μα κ. Ανδρέα ναυαγός είμαι, που θέλετε να έχω χωμένη την πιστωτική;
- κ. Αλέξανδρε νομίζω ότι παρεκτρέπεστε
- Ευτυχώς εγώ έχωσα 20 ευρώ στην καλτσοδέτα μου!
- Δεσποινίς Αναστασία ... ούτε που θέλω να ξέρω.
- κ. Ανδρέα το μαγικό ραβδί μου ... έσπασε!

Μισή ώρα αργότερα μετράγαμε λίτρα sangrias. 96, 97, 98 ... Το πάρτι είχε απίστευτη επιτυχία και η sangria ίσα ίσα που έφτασε. Όσο για μένα ... από το στρες και την αδρεναλίνη στα ύψη είχα ξυπνήσει για τα καλά και δεν έβαλα γλώσσα μέσα όλο το βράδυ. Δε από χορό ... καλά να ήμαστε και του χρόνου να γλεντάμε μέχρι το ξημέρωμα.

Καλή μας άνοιξη ...

7 σχόλια:

snikolas είπε...

Εσύ τι ντύθηκες; Οι photos από το super party που είναι; Τα ληγμένα τι τα έκανες; Τι ώρα είναι; Έφαγες τελικά; Μέθυσε κανείς; 1600 άτομα; Κάνατε πολύ φασαρία; Την αστυνομία την φώναξε κανείς να σας χαλάσει το party; Μήπως το παρακάνω με τις ερωτήσεις; Ναι ε; είσαι σίγουρος; Άντε καλά, σταματάω! :)

NetKerveros είπε...

@ Νικόλα:
- Εγώ ντύθηκα γιατρός. Ουσιαστικά βούτηξα τα ρούχα και το στηθοσκόπιο ενός φίλου μου.
- Οι photos θα τις δω σήμερα. Έχω πόζες με “sexy νοσοκόμες”
- Κάναμε super κεφάλι με την sangria να ρέει άφθονη
- Κανείς δεν φώναξε την αστυνομία αν και ένας τροχονόμος θα μας ήταν χρήσιμος
- Τα ληγμένα ... εν συντομία ... πήραμε τηλέφωνο και μας ζήτησαν χίλια συγνώμη. Πήγαμε να τα πάρουμε από την αποθήκη και λείπανε καμιά εικοσαριά λίτρα που τα βούτηξαν (φαντάζομαι) οι υπάλληλοι. Σήμερα πρέπει να βγάλω ανακοίνωση να μην τα πιούνε.
- Καμία άλλη ερώτηση;

mindstripper είπε...

Αυτή είναι υποδοχή για Άνοιξη! Αδερνανίλη... εχμμ... αρδελαμίνη... τέλοθ πάντων, κατάβαλεθ τώρα (χικ).

Η Άνοιξη αυτή να είναι η καλύτερη Ανδρέα! :-)

NetKerveros είπε...

@ mindstreeper: Καλά σε είδα που τριγύρναγες στην αποθήκη. Τι έκανες τα 20 λίτρα sangria που μου λείπουνε; ε;

NetKerveros είπε...

@ Κοκοβιός: Ναι ρε Κοκοβιέ, Ντροπή μου. Δεν κάλεσα την καλύτερη παρέα μου. Του χρόνου σίγουρα είστε καλεσμένοι. Σας βάζω στην λίστα πρώτους πρώτους!

ellinida είπε...

Ληγμένα ε ; Θα σε καταγγείλω στον Εισαγγελάτο !
Τιμωρία που δεν μας κάλεσες ! :)

NetKerveros είπε...

Ελληνίδα, το ξέρω. Είμαι απαράδεκτος.