Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2007

Με συγχωρείτε κύριε ... με πυροβολήσανε

Δύο εβδομάδες μπροστά σε ένα computer είναι ικανές να βγάλουν knock out ακόμα και εμένα! Για την ακρίβεια δεν είναι δύο εβδομάδες αλλά σχεδόν 10 μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι μπροστά σε δύο οθόνες υπολογιστών και τρέχω να προλάβω προθεσμίες. Έφτιαξα και μια μακέτα για ένα διαφημιστικό σήμερα και δεν άρεσε σε κανέναν. Ωραία, είπα, Ένα πεντάωρο στα σκουπίδια!

Τα πήρα και εγώ (ξέρετε που), ένοιωθα που ένοιωθα σκουριασμένος και αποφάσισα να πάω για jogging, εκεί γύρω στις εννέα το βράδυ. Ξεσκόνισα τα αθλητικά μου παπούτσια, πήρα και το iPod για παρέα και πήρα τους δρόμους βραδιάτικα. Τα πρώτα 400 με 500 μέτρα ήμουνα αθληταράς. Είχα σταθερό ρυθμό, σωστές εισπνοές - εκπνοές ... μέχρι που το αριστερό μου πόδι άρχισε να παραπονιέται. Ο ρυθμός έπεσε σε γοργό βήμα μέχρι που λίγο πιο κάτω, κάπου εκεί σ’ ένα φούρνο-ζαχαροπλαστείο, άρχισε να γκρινιάζει και το στομάχι μου. Οι αναπνοές μου με εγκαταλείψαν τελείως και το γοργό βήμα σύντομα έγινε γρήγορο περπάτημα μέχρι που έφτασα στο Video Club και πλέον άρχισα να χαζεύω αφίσες με καινούργιες ταινίες.

Κάποια στιγμή που λέτε, και εκεί που πλέον χάζευα βιτρίνες στα κλειστά μαγαζιά, φρενάρει απότομα ένα μεγάλο μαύρο τζίπ δίπλα μου με ραγισμένο παρμπρίζ. Ο οδηγός άρχισε να μου φωνάζει αλλά εγώ, με την μουσική στα αυτιά, κατάφερα να ακούσω μόνο μερικές λέξεις από όσα έλεγε. “Κύριε, κύριε ... με πυροβολήσανε”. Περιττό να σας πω τις εκατοντάδες … να μη πω χιλιάδες σκέψεις που περάσανε από το νου μου εκείνη τη στιγμή. Όλες οι σκηνές χολυγουντιανών ταινιών που έχω δει με μαφία, γκάκστερς και αστυνομικούς παίξανε για δευτερόλεπτα μπροστά μου.

Βγάζω τα ακουστικά και ο οδηγός μου φωνάζει την πιο σουρεάλ φράση που έχω ακούσει ποτέ ... “Έχω χαθεί και θέλω να βγω στην Μεσογείων, για να πάω στο νοσοκομείο Γεννηματά, να βρω τον γιο μου, και είμουνα στην αττική οδό, και με έχουν πυροβολήσει, και πυροβόλησαν και μια άλλη γυναίκα ...” και κάπου εκεί ήταν που τον έχασα και πλέον δεν άκουγα τίποτα άλλο.

Δηλαδή πόσο άτυχος πρέπει να είσαι; Να έχεις γιο στο νοσοκομείο, να είσαι μέσα σε τρελό άγχος, να σε πυροβολάνε την στιγμή που τρέχεις τουλάχιστον με εκατό ... και να χάνεσαι μέσα σε σκοτεινά στενά κ’ από πάνω! Και εκεί που τον συνάντησα ούτε που κατάλαβα πως βρέθηκε διότι η έξοδος δεν έχει καμιά σχέση. Ποίος ξέρει πόση ώρα έκοβε βόλτες στην περιοχή.

Εν ολίγοις, ο άνθρωπος ούτε μαφιόζος ήτανε ούτε ήθελε να με απαγάγει όπως στην αρχή νόμιζα. Το αντίθετο μάλιστα. Όταν του έδειξα τον δρόμο με κατ’ ευχαρίστησε και μόνο άγαλμα δε μου ‘φτιαξε. Απ’ ότι μου είπε, οδηγούσε στην Αττική οδό και κάποιος τον πυροβόλησε με αεροβόλο. Αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη να δει τι έγινε και βρήκε και ένα άλλο αμάξι με οδηγό μια γυναίκα που και αυτήν την είχαν πυροβολήσει. Όταν κοίταξα στο ραγισμένο τζάμι καλύτερα είδα ένα κομμάτι σίδερο, σαν μια τεράστια βίδα, πάνω από δέκα εκατοστά μήκος και είχε σφηνώσει στο τζάμι κάθετα. Αν το γυαλί δεν το είχε συγκρατήσει αμφιβάλω αν ο άνθρωπος αυτός θα ζούσε τώρα. Δεν πάει καλά ο κόσμος!!!

Αυτά τα νέα ...

12 σχόλια:

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

μαλιστα!
λαμπρα!
:pppp

snikolas είπε...

Όταν λέω πως είστε τρελοκομείο εκεί κάτω, με κοροϊδεύετε.

€lisavet είπε...

"Φιλαράκι πλάκα με κάνεις;"
Είναι τρελοί αυτοί οι Αθηναίοι!
Ψύχραιμα πάντως το χειρίστηκες!

Σταυρούλα είπε...

Το άκρον άωτο της γκαντεμιάς!!! Το δόλιο τον άνθρωπο. Ο Μητσοτάκης του 'χε κάνει ποδαρικό? Καλησπέρα :)

Psipsinel είπε...

wxxxxx

nyctolouloudo είπε...

όχι, πράγματι, δεν πάει καλά ο κόσμος....καθόλου καλά!
σε λίγο θα σου την φέρνουν γιατί δεν τους αρέσει η φατσα σου..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα τά'χα κάνει πάνω μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι ακόμη χειρότερα από τρελοκομείο, έγινε η Αθήνα.

Τις προάλλες ένας φίλος μου, στο παρατρίχα έχασε το αστικό και σε κάποια επόμενη στάση έγινε στο ίδιο αστικό ληστεία και πέσαν και πιστολίδια.

Τώρα το πως το έμαθε πως αυτά γίναν στο άστικο που δεν μπήκε ... ρωτήστε τον ίδιο καλύτερα :)

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

που χαθηκες παλι ρε αφεντικουλι;;;;
μας λες οτι δουλευεις... αλλα μαλλον μας "δουλευεις"...
απαντα πριν ερθω εκει κατου και σε "πυροβολησω"!!!!
πιχαχαχαχα...
;pppp

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

αργεις και ειναι εις βαρος σου!!!
αρχιναω να καθαριζω το αυτοματο...
ή να καθαρισω το ουζι;;;;
ή να παμε για κανα ουζο;;;
;pppp

NetKerveros είπε...

Βασιλική, από το επόμενο μου post μάλον κατάλαβες που χάθηκα!

Μα Νικόλα μου ... οι τρελοί είναι στα τρελάδικα ... τι λες τώρα!!!

Ελισάβετ ... και εσύ από 'κει πάνω δεν είσε? Φιλιά

Ρενάτα, φοβερή γκαντεμιά. Δεν ήξερα να το πιστέψω ή όχι.

Ψιψινέλ ... φιλιά

Μεθυσμένα Χρώματα ... και να έλεγες ότι σφίξανε οι ζέστες!!!

Εβελίνα, μπορεί και ό ίδιος να τα είχε κάνει είδη!

Γατόπαρδε, και εσύ από ΄κει πάνω είσε? Όντως δεν πάμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

色情小說,A片,18成人,愛情公寓,微風成人,成人貼圖,080苗栗人聊天室,豆豆聊天室,情色貼圖,AV,色情遊戲,18成人,寄情築園小遊戲,情色,哈啦聊天室,H漫,UT聊天室,成人,AV,AV,080聊天室,成人貼圖,色情小說,自拍,成人圖片,聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080苗栗人聊天室,聊天室,嘟嘟成人網,成人,A漫,色情,H漫,哈啦聊天室,情色文學,情色貼圖,H漫,哈啦聊天室,18成人,成人貼圖,成人圖片區,情色貼圖,愛情公寓,080視訊聊天室,A片,色情小說,情色視訊,嘟嘟情人色網,色情網站,成人網站,A漫,18成人,成人文章,色情影片,情色,微風成人區,色情,成人漫畫