Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2006

False Alarm!

Ωχ, ωχ, ο Γρηγόρης στο τηλέφωνο. Πρέπει να του μιλήσω, πρέπει να βγω από εδώ μέσα. Συγνώμη, να περάσω, χίλια συγνώμη, είναι επείγον ... ωχ συγνώμη το popcorn σας ήτανε; θα σας πάρω άλλο ... χίλια συγνώμη, είναι επείγον ... , ωχ συγνώμη σας πάτησα ... η coca-cola σας ήταν κύριε ... συγνώμη θα σας φέρω άλλη ...

- Έλα Γρηγόρη, γεννάτε;
- Όχι, γιατί ρωτάς;
- Δεν με έχετε πάρει ποτέ τηλέφωνο στις 11 το βράδυ. Ήμουνα σινεμά και νόμιζα ότι γεννάγατε ...
- Αγάπη (φωνάζει στην αγάπη του φυσικά) ... νόμιζε πως γεννάγαμε χα χα χα ... ήμαστε στο κέντρο και ψάχνουμε ένα μέρος να φάμε γλυκό και μιας που εσύ ξέρεις από κέντρο ...
- Δηλαδή ούτε ένας πόνος;
- Ούτε ένας πόνος! Μέχρι την Πέμπτη το αργότερο ...

Κάθομαι σε ένα πάγκο, βγάζω το παπούτσι και την, μουσκεμένη από την coca-cola, κάλτσα ... την στύβω για να στάξει η coca-cola, αγοράζω μία καινούργια (coca-cola όχι κάλτσα) καθώς και ένα pop corn και επιστρέφω στην αίθουσα φορώντας μόνο μία κάλτσα, με την άλλη έχοντας καταλήξει στην τσέπη μου. Που πάω και τους βρίσκω ... τους φίλους μου ... μου λέτε; ... που πάω και τους βρίσκω;

9 σχόλια:

Psipsinel είπε...

hahahaha poli oreo...telika pou exi kalo gliko?

NetKerveros είπε...

@ Κοκοβιός: Είναι όντως οι καλύτεροί μου φίλοι και περιμένουμε πως και πως την αδελφούλα της βαφτιστήρας μου μέχρι την Πέμπτη. Το σουρεαλ συνέχισε αλλά ευτυχώς ήταν σκοτάδι για να δει κανείς το βρεγμένο, από την βρεγμένη κάλτσα, παντελόνι σε επίμαχο σημείο!

@ Ψιψινέλ: Στο Σύνταγμα με την κοιλιά τούρλα ένα βήμα πριν το μαιευτήριο μόνο η Grand Bretagne προσφέρεται για γλυκό.

Έχω αργήσει για το κυριακάτικο απογευματινό τσάι με την βαφτιστήρα μου. Later ...

snikolas είπε...

Βρε βρε τον Αντρέα… Αυτό δεν το περίμενα από σένα. Σπουδές έξω, καλή οικογένεια, ανατροφή, κτλ κτλ και μου έχεις το τηλέφωνο σου ανοιχτό μέσα στην αίθουσα; :)

Α θα το ξεχνούσα. Και δεν θέλω δικαιολογίες του στυλ το είχα στο αθόρυβο.

NetKerveros είπε...

Τι έκανα πάλι; Στο αθόρυβο το είχα!!!

@ Νικόλα: επειδή ξέχασες μερικές λεπτομέρειες συμπληρώνω … πανέμορφος, πανέξυπνος, πολυτάλαντος, με πολλή καλή προίκα, με πολύ καλό χιούμορ, αθεράπευτα ρομαντικός, πάντα gentleman, γενναιόδωρος και όχι μόνο στο πορτοφόλι, και πάνω απ’ όλα προσγειωμένος και ταπεινός. Διαθέσιμος αλλά άγνωστο για πόσο ακόμα. Κορίτσια τρέξτε!

ΥΓ. Και μετά από αυτό το σχόλιο μου πιστεύω ότι το blog μου ανέβηκε σε ένα καινούργιο επίπεδο και απέκτησε την ποιότητα που πάντα του έλειπε.

greekgaylolita είπε...

Πτου!
Για μια "ασήμαντη" τεχνική λεπτομέρεια
χάνω το καλύτερο παιδί.ΔΕν υπάρχει δικαι
σύνη.Εγώ πάντα το έλεγα;D

(ΥΓ. Και μετά από αυτό το σχόλιο μου πιστεύω ότι το blog σου όντως ανέβηκε σε ένα καινούργιο επίπεδο και απέκτησε την πγοιότητα που πάντα του έλειπε)

NetKerveros είπε...

@ Λολιτάκι: Κάτι θα βρούμε και για σένα. Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα!

ΥΓ. Αυτό το blog σου μπορείς να το κάνεις monthly archive μήπως και καταφέρω και το δω χωρίς να κρασάρει το computer μου;

. είπε...

αυτοί φτάινε μωρέ ή εσύ που έχεις το μυαλό σου στο κινητό την ώρα που βλεπεις ταινία;;; άιντε, να μην τα ρίχνουμε στους φίλους όλα.

=)

NetKerveros είπε...

@ Μαριλίνα: Καλά ντε ... μια κουβέντα είπαμε.

@ Μένω Εκτός: Είδα το “Just Friends”, κωμωδία διότι δεν πολύ αντέχω τα δράματα τον τελευταίο καιρό. Πολύ καλό γέλιο, έστω και με μία κάλτσα. Επίσης μπορείς να προσθέσεις στα προτερήματα μου: Αγέρωχος, Ανώτερος & Αξιοπρεπής και αυτά είναι μόνο στο Α. Φαντάσου πόσα ακόμα προτερήματα έχω και δεν τα ξέρει ο κόσμος!

NetKerveros είπε...

@ Μένω Εκτός: Δεν νομίζω να μπορούσε να το πει κανένας άλλος καλύτερα. Thanks